Usein kysyttyä

Mahtavaa, että olet löytänyt verkkokauppaamme! Olemme koonneet tälle sivulle mahdollisimman kattavasti tietoa meistä, eri tuotteistamme sekä ostoksista ja maksutavoista. Toivottavasti löydät vastauksen mieltäsi askarruttaviin asioihin alta. Voit myös olla meihinyhteydessä sähköpostitse.

Meistä

LOOV on yrittäjäsiskojen luova verkkokauppa digitaalisille tuotteille. Kauttamme on myynnissä suunnittelemiamme Lightroom presettejä, Instagram mallipohjia sekä monia muita tuotteita sosiaaliseen mediaan, brändäykseen ja markkinointiin. Tuotteisiimme luottavat lukuisat yrittäjät, vaikuttajat ja yritysten markkinointihenkilöt. Lue lisää meistä täältä.

Meille on äärimmäisen tärkeää saada asiakkailtamme palautetta ja arvosteluja, jotta voimme kehittää tuotevalikoimaamme, tuotteitamme ja verkkokauppaamme paremmaksi. Siksi pyydämmekin säännöllisesti palautetta asiakkailtamme. Voit lukea palautetta ja arvosteluja kootusti täältä.

Lightroom presetit

Lightroom presetit (presets) ovat yhdellä klikkauksella toimivia filttereitä Lightroom sovellukseen. Presetit (= esiasetukset) ovat nopea tapa muokata kuvia. Ne antavat kuville tietyn lopputuloksen ja tyylin ja niiden avulla on näin ollen helppoa luoda esimerkiksi yhtenäinen kuvafeedi Instagramiin.

Olemme kehitelleet omia presettejämme pitkään tuottaessamme sisältöä omiin Instagram-kanaviimme. Mikäli olemme pitäneet jostain tietystä kuvan muokkauksen lopputuloksesta niin olemme tallentaneet kyseisen muokkauksen “presetiksi”, jotta voimme jatkossa hyödyntää samaa muokkaustyyliä helposti ja nopeasti uusiin kuviin. Sivuillamme myytävissä preseteissä on useita variaatioita, jotta ne soveltuvat mahdollisimman monenlaisiin kuviin.

Presetit ovat hyvin käytettyjä valokuvaajien ja somevaikuttajien keskuudessa, sillä ne nopeuttavat kuvankäsittelyä merkittävästi. Esimerkiksi somevaikuttajat saattavat editoida kuviaan aina samalla, heille ominaisella tyylillä, joka myöskin takaa yhtenäisen kuvafeedin esim Instagramiin. Presetit antavat mahdollisuuden toteuttaa ja saada samantyylisiä ammattimaisia ja laadukkaita lopputuloksia mihin tahansa hyvälaatuiseen kuvaan - vaikka ei olisikaan osaamista tai aikaa opetella kuvankäsittelyä syvällisemmin.

Kaikki Loov.fi verkkokaupassa myynnissä olevat presetit toimivat Lightroom puhelinsovelluksella ja/tai Lightroom desktop ohjelmalla. Yhteensopivuus on mainittu aina tuotekuvauksessa. Lightroom puhelinsovellus on ilmainen ja sen voi ladata Appstoresta tai Google Play kaupasta. Lightroomin tietokone-versio on maksullinen.

Tottakai! Mikäli haluat kokeilla presettejä ilmaiseksi niin laitathan meille viestiä esimerkiksi Instagram viestillä tai sähköpostilla. Lisää viestiin 2-3 muokkaamatonta kuvaasi ja kerro mitä presettiä haluat testata niin me editoimme kuvasi täysin veloituksetta ja lähetämme Sinulle ennen-jälkeen kuvat nähtäväksi!

Kyllä tottakai! Presetit soveltuvatkin erityisesti heille, ketkä eivät ole kokeneita tai osaavia kuvien editoinnissa tai heille, kenellä ei ole aikaa ja/tai innostusta opiskella asiaa ja haluavat silti panostaa kuvien laatuun ja saada ammattimaisen ja tunnistettavan lopputuloksen.

Kyllä on! Voit katsoa ennakkoon ohjeet asennukseen (videona ja kirjallisena) täältä. Oston jälkeen saat vielä kirjalliset ohjeet PDF-muodossa.

Presettien asennus ei ole vaikeaa, mutta se saattaa vaatia muutaman minuutin ensimmäisellä kerralla, sillä preset-tiedostot tulee siirtää Lightroom-sovellukseen. Jatkossa kuvien muokkaus onnistuukin hyvin nopeasti, koska presetit ovat asennettu!

Oston jälkeen saat linkin, jonka kautta pääset lataamaan preset-tiedostot sekä pdf-ohjeet. Huomioithan, että puhelimet eivät pysty suoraan avaamaan preset-tiedostoja. Tämä on normaalia ja mahdollista virheilmoitusta ei pidä säikähtää vaan tiedosto tulee avata suoraan Lightroom sovellukseen tai tallentaa kuvat-kansioon ja avata sitten Lightroom sovellukseen.

Kun olet tehnyt tilauksen niin saat linkin, jonka kautta voit ladata presetit. Suosittelemme tallentamaan preset-tiedostot esimerkiksi tietokoneelle tai pilvitallennustilaan varmuudeksi, jotta saat ne helposti käyttöösi myös uuteen puhelimeen. Jos et löydä enää ostamiasi presettejä, niin laitathan meille viestillä tilausnumerosi, jotta voimme lähettää latauslinkit uudelleen.

Kaikki Loov.fi sivuilla myynnissä olevat presetit ovat meidän suunnittelemiamme ja käyttämiämme. Takaamme, että presetit ovat testattu lukuisilla - osa jopa useilla sadoilla - kuvilla ja että sivuillamme esiintyvät ennen-jälkeen kuvat antavat mahdollisimman oikean esimerkin presettien toiminnasta. Preseteillämme on useita tuhansia käytttäjiä ja olemme pyrkineet muutaman vuoden aikana kehittämään presettejä saamamme palautteen perusteella jatkuvasti entistä paremmiksi.

Koska jokainen kuva on uniikki niin emme voi taata, että presetit toimivat jokaisessa kuvassa. Luethan huolella tuotekuvauksen läpi ja katsot esimerkkikuvamme, jotta saat mahdollisimman tarkan käsityksen miten kyseiset presetit toimivat.

LOOV.fi on uusin verkkokauppamme omille Lightroom preseteillemme. Meidän presetit löytyvät myynnistä myös Presetkauppa.fi sivuiltamme, mutta suosittelemme keskittämään ostokset uuteen LOOV.fi verkkokauppaamme mm. monipuolisemman valikoiman ja monipuolisempien maksutapojen johdosta. Presetkauppa.fi sivusto tulee jatkumaan hetken aikaa samanaikaisesti.

Mikäli huomaat tuotteitamme myynnissä muilla sivustoilla niin pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan asiasta meille. Digitaalisten tuotteiden levittäminen, myyminen ja/tai jakaminen ilman lupaamme on tekijänoikeusrikos.

Mallipohjat ja templatet

Olemme luoneet valmiita mallipohjia, joiden avulla esimerkiksi somebrändäys on erittäin helppoa ja vaivatonta. Pystyt saamaan välittömästi oman uniikin tyylin somejulkaisuihin.

Kaikki mallipohjat toimivat ilmaisella Canva sovelluksella selaimessa (Canva.com). Canva on erittäin käyttäjäystävällinen sovellus, jonka kautta pystyt muokata mallipohjia omaan tyyliisi sopivaksi. Canva tarjoaa myös helppokäyttöisen mobiilisovelluksen.

Oston jälkeen saat vielä selkeät ohjeet PDF-muodossa, kuinka otat mallipohjat käyttöösi.

Tuotteitamme käyttävät lukuisat yrittäjät, somevaikuttajat ja yritysten markkinointihenkilöt. Suunnittelemiemme somen mallipohjien ja teemojen avulla saat hyvinkin nopeasti luotua kokonaisen brändi-ilmeen yrityksesi sosiaaliseen mediaan.

Mallipohjien käyttö on hyvin helppoa ja saat oston jälkeen selkeät PDF-ohjeet, joissa on kuvien avulla kerrottu mallipohjien käyttöönotto ja muokkaus.

Ensimmäisellä kerralla kannattaa avata mallipohjat tietokoneella Canva.com sivustolla selaimessa. Mikäli et ole vielä rekisteröitynyt Canvaan niin se on nopeaa tehdä samalla, kun otat mallipohjia käyttöön. Canva toimii myös Suomeksi.

Kun olet saanut avattua mallipohjat omalla Canva-tililläsi niin voit ladata Canvan puhelinsovelluksen esimerkiksi Appstoresta tai Google Play kaupasta.

Ei ole. Ainoa verkkokauppa jossa on meidän suunnittelemia mallipohjia on LOOV.fi sivusto. Mikäli huomaat tuotteitamme myynnissä muilla sivustoilla niin pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan asiasta meille. Digitaalisten tuotteiden levittäminen, myyminen ja/tai jakaminen ilman lupaamme on tekijänoikeusrikos.

Kalenterit

Somekalenterillamme säästät kymmeniä tunteja aikaasi ja saat pääsyn valmiiksi suunniteltuun julkaisukalenteriin välittömästi. Julkaisuja on vuoden jokaiselle päivälle ja julkaisut ovat suunniteltu niin, että ne sitouttavat seuraajia ja aktivoivat heitä olemaan vuorovaikutuksessa. Julkaisut soveltuvat alasta riippumatta, sillä niitä on helppo soveltaa juuri Sinun somekanaviisi sopiviksi! Julkaisuja on vuodeksi eteenpäin.

Somekalenteri sisältää 365 valmista julkaisuideaa, sekä paljon muuta lisämateriaalia. Somekalenterin julkaisuideat on suunniteltu niin, että niistä on helppo muokata juuri Sinulle sopivia somejulkaisuja!

Tulostettavat plannerit ovat plannereihin tulostettavia sisältösivuja, jotka on suunniteltu DIY-henkisille kalenteriharrastajille tai kalenteriharrastuksesta kiinnostuneille. Jokaisessa planner tyylissä on 5kpl eri planner-kokoa, jotka sopivat erityylisiin plannereihin.

Nimensä mukaisesti tulostettavat plannerit tulee itse tulostaa esimerkiksi kotona omalla tulostimella tai läheisessä painotalossa. Tulostettavissa plannereissa Sinulta ei lopu koskaan sivut kesken, sillä voit jatkuvasti tulostaa niitä niin paljon, kuin tarvitset!

Tulostettavat planner-kortit ovat korttteja plannereiden koristeluun. Korteillla pystyt jäsentelemään omaa planneriasi sekä personoimaan sitä mieluisaksi. Ne jäsentelevät, inspiroivat tai hauskuuttavat - tilanteesta ja käytöstä riippuen.

LOOV.fi on uusin verkkokauppamme Somekalenterille ja tulostettaville plannereille. Meidän Somekalenteri löytyy myynnistä myös Somekalenteri.fi sivuiltamme, mutta suosittelemme keskittämään ostokset uuteen LOOV.fi verkkokauppaamme mm. monipuolisemman valikoiman ja monipuolisempien maksutapojen johdosta. Somekalenteri.fi sivusto tulee jatkumaan hetken aikaa samanaikaisesti.

Tulostettavia plannereitamme ei ole saatavilla muualta, kuin LOOV.fi verkkokaupasta.

Mikäli huomaat tuotteitamme myynnissä muilla sivustoilla niin pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan asiasta meille. Digitaalisten tuotteiden levittäminen, myyminen ja/tai jakaminen ilman lupaamme on tekijänoikeusrikos.

Ostokset ja maksutavat

Heti, kun tuote on maksettu saat ladattua tilaamasi tuotteet tilausvahvistus -sivulta sekä lisäksi saat sähköpostiisi linkin/linkit, jonka kautta pääset lataamaan ostamasi tuotteet. Avaa linkki joko puhelimella tai desktopilla ja lataa tiedostot heti itsellesi talteen.

Mikäli latauksessa/asennuksessa olisi haasteita tai et saisi oston jälkeen tilauksesi latauslinkkejä itsellesi niin olethan meihin yhteydessä. Me lähetämme latauslinkit Sinulle uudelleen.

Tarjoamme tutut ja turvalliset maksutavat kaikkiin ostoksiin. Verkkokaupassamme voit maksaa tilauksen maksukortillasi tai verkkopankilla. Katso lisää maksutavoista täältä.

Oston jälkeen saat kaksi sähköpostiviestiä: 1) tilausvahvistus ja 2) latauslinkki tilaukseen. Latauslinkki saapuu automaattisesti yleensä 1-5 minuutin sisällä ostoksesta. Jos et vastaanottanut latauslinkkiä niin katsothan myös sähköpostisi tarjoukset-kansion sekä roskaposti-kansion, sillä joskus automaattiset viestit ohjautuvat näihin. Jos sieltäkään ei löydy niin olethan yhteydessä meihin, jotta voimme lähettää tilaamasi tuotteet suoraan sähköpostitse.

Kyllä on. Kaikki maksut suoritetaan suojatussa SSL-yhteydessä. Verkkomaksut suoritetaan Paytrailin maksupalvelun kautta pankin omalla maksusivulla ja tilaaminen edellyttää vahvaa tunnistautumista. Korttimaksut täyttävät PCI-DSS standardin vaatimukset (Payment Card Industry Data Security Standard).

Kaikki ostokset ovat sitovia ja digitaalisten tuotteiden luonteesta johtuen maksuja ei palauteta mistään syystä. Luethan läpi käyttö- ja toimitusehdot ennen tilausta.

Kumppanuusohjelma

Mahtava kuulla! tarjoamme erittäin laadukkaan Kumppanuusohjelman, jossa tienaat 35% komission kaikesta suosittttelujesi kautta tulleesta myynnistä! Lue lisää Kumppanuusohjelman sivuiltamme ja lähetä hakemus.

1) Liity kumppanuusohjelmaamme täältä.
2) Suosittele tuotteitamme ystävillesi ja seuraajillesi ja anna heille mahdollisuus vierailla sivuillamme uniikin linkkisi kautta (esim blogipostauksen linkki, Instagram bion linkki jne).
3) Tienaa komissioita, kun suosittelusi tuottaa tulosta ja linkkisi kautta ostetaan tuotteita!

Kun liityt Kumppaniksemme niin saat pääsyn omalle affiliate-sivulle, josta pystyt seuraamaan kauttasi tulleita myyntejä, liikennettä ja kertyneitä komissioita. Omalta affiliate-sivultasi saat uniikin linkin, jonka kautta tullut liikenne ja myynti kirjautuu Sinulle. Linkin voit lisätä esimerkiksi Instagram bioon, Instagram tarinoihin (swipe up), blogiisi, Youtube-videoiden kuvausteksteihin tai mihin tahansa, josta seuraajasi sen helposti ja selkeästi löytävät. Tienaat kaikesta kauttasi tulleesta myynnistä jopa 35% komission, jonka laskutat meiltä antamiemme ohjeiden mukaan!

Tarjoamme korkeaa, jopa 35% komissiota kaikesta myynnistäsi! Mielestämme on reilua, että suosittelusi avulla tulleesta myynnistä saat myös runsaan korvauksen. Niinpä olemme päätyneet tarjoamaan kaikille kumppaneillemme 35% kaikesta heidän suosittelujen kautta tulleeta myynnistä.

Komissio kertyy kaikesta myynnistä, joka tulee Sinun suosittelusi kautta eli jolloin Asiakas on tullut sivuillemme klikattuaan Sinun uniikkia affiliate-linkkiä. Komissiot maksetaan kerran kuukaudessa (joka kuun alussa) laskua vastaan. Huomioithan, että komissioita maksetaan, kun niitä on kertynyt vähintään 20 euroa. Mikäli komission määrä jää alle tämän niin komissiot säilyvät seuraavalle kuukaudelle ja ne maksetaan kun 20 euron summa ylittyy. Saat meiltä laskutustiedot, kun komissioita on kertynyt riittävästi (20 euroa tai yli) ja meitä voit laskuttaa joko oman yrityksesi/toiminimesi kautta tai kevytyrittäjyyspalvelun avulla.

Komissiot kertyvät ostoksen loppusummasta, joka sisältää arvonlisäveron. Näin ollen komissioiden suuruus sisältää jo arvonlisäveron osuuden ja komissioihin ei siis lisätä alv 24% enää laskutuksessa.

Hyviä uutisia! Komissiot riippuvat siitä, kuinka paljon saat ostavia Asiakkaita. Yleisimmin mitä aktiivisemmin mainostat, sen enemmän myyt. Mitään ylärajaa komissioiden suuruudelle ei ole!