Meistä

Upeaa, että olet päätynyt verkkokauppaamme! LOOV.fi verkkokauppamme sisältää monipuolisen valikoiman digitaalisesti ladattavia tuotteita, kuten Lightroom presettejä, Instagram mallipohjia, Instagram tarinoiden kansikuvia sekä monia muita tuotteita sosiaaliseen mediaan, brändäykseen ja markkinointiin. Tuotteisiimme luottavat lukuisat yrittäjät, vaikuttajat ja yritysten markkinointihenkilöt.

Tietoa meistä

LOOV.fi syntyi intohimosta toteuttaa luovia ja käytännöllisiä tuotteita helpottamaan asiakkaidemme työtä, sisällöntuotantoa ja kuvien muokkausta. Tavoitteenamme on, että tuotteemme auttavat asiakkaitamme ja nopeuttavat sekä helpottavat esimerkiksi sisällöntuotantoa sosiaaliseen mediaan, brändäykseen, markkinointiin ja moniin muihin aikaa vieviin asioihin. Tuotteitamme käyttävät niin yksityishenkilöt, kuin yrittäjät ja yritysten markkinointihenkilötkin. Kaikki tuotteemme ovat digitaalisesti ladattavia, joten saat ne käyttöösi välittömästi oston jälkeen.

Mistä LOOV sai alkunsa?

LOOV on yrittäjäsiskojen omistama ja ylläpitämä verkkokauppa sosiaalisen median digituotteille. Perheeseemme kuuluu Lightroom presettejä myyvä Presetkauppa.fi ja lisäksi meillä on muitakin digitaalisesti ladattavia tuotteita kuten Somekalenteri.fi. Pyrimme jatkuvasti laajentamaan tuotevalikoimaa ja pitääksemme brändimme ja valikoimamme selkeänä niin päätimme yhdistää kaikki verkkokauppamme ja tuotteemme "saman katon alle" - ja tästä syntyi LOOV.fi verkkokauppa!

Tutustu tuotteisiimme

Lightroom presetit puhelimeen
Somekalenteri
Instagram mallipohjat ja teemat
Instagram tarinoiden kansikuvat (highlight covers)
Instagram tarinoiden tarrat (story stickers)

Ansaitse suosittelemalla tuotteitamme!

Liittymällä kumppaniksemme tarjoamme mahdollisuuden tienata suosittelemalla meitä ja tuotteitamme. Kumppaninamme ansaitset komission kaikesta kauttasi tulleesta myynnistä.

LIITY KUMPPANIKSEMME TÄSTÄ

Rekisteröitymällä hyväksyt Kumppanuusohjelman ehdot

Mitä tarjoamme kumppaneillemme

Korkea komissio

Tienaa 35% kaikesta kauttasi tulleesta myynnistä. Kyllä, luit oikein. Maksamme kumppaneillemme 35% komission jokaisesta kaupasta, mikä tulee heidän kauttaan.

Myynnin seuranta

Rekisteröitymällä kumppaniksemme saat pääsyn omaan Kumppani-sivuusi, jonka kautta pääset seuraamaan uniikin kumppani-linkkisi kautta tullutta liikennettä, myyntiä ja tulevia komissioita.

Nopea aloitus

Tiedämme, että haluat päästä vauhtiin heti ja siksi saatkin automaattisesti heti rekisteröinnin jälkeen oman affiliate-linkkisi, joten voit aloittaa suosittelun ja tienaamisen välittömästi.

Mahdollisuus passiiviseen lisätuloon

Oletko bloggaaja, vloggaaja, somevaikuttaja, yrittäjä tai muutoin kiinnostunut meistä ja tuotteistamme? Kumppanuusohjelmamme on juuri sinua varten. Tuotteidemme mainostus somessa, verkkosivuillasi tai esimerkiksi verkkokurssin yhteydessä mahdollistaa sinulle täysin tai lähes passiivisen lisätulon. Tienaat jopa 35% komission kaikesta myynnistä, mikä tulee kauttasi! (komissio lasketaan alv 0% summasta)

Kumppanina tuet Suomalaista yrittäjyyttä ja yrittäjiä

Olemme yrittäjäsiskokset ja jokainen yhteistyö on meille tärkeä. Mainostamalla tuotteitamme tienaat itsellesi lisätuloja ja tuet yritystoimintaamme.

Kumppanuusohjelman ehdot

Liittymällä kumppaniksemme hyväksyt täältä löytyvät ehdot.