Meistä

Upeaa, että olet päätynyt verkkokauppaamme! LOOV.fi verkkokauppamme sisältää monipuolisen valikoiman digitaalisesti ladattavia tuotteita, kuten Lightroom presettejä, Instagram mallipohjia, Instagram tarinoiden kansikuvia sekä monia muita tuotteita sosiaaliseen mediaan, brändäykseen ja markkinointiin. Tuotteisiimme luottavat lukuisat yrittäjät, vaikuttajat ja yritysten markkinointihenkilöt.

Tietoa meistä

LOOV.fi syntyi intohimosta toteuttaa luovia ja käytännöllisiä tuotteita helpottamaan asiakkaidemme työtä, sisällöntuotantoa ja kuvien muokkausta. Tavoitteenamme on, että tuotteemme auttavat asiakkaitamme ja nopeuttavat sekä helpottavat esimerkiksi sisällöntuotantoa sosiaaliseen mediaan, brändäykseen, markkinointiin ja moniin muihin aikaa vieviin asioihin. Tuotteitamme käyttävät niin yksityishenkilöt, kuin yrittäjät ja yritysten markkinointihenkilötkin. Kaikki tuotteemme ovat digitaalisesti ladattavia, joten saat ne käyttöösi välittömästi oston jälkeen.

Mistä LOOV sai alkunsa?

LOOV on yrittäjäsiskojen omistama ja ylläpitämä verkkokauppa sosiaalisen median digituotteille. Perheeseemme kuuluu Lightroom presettejä myyvä Presetkauppa.fi ja lisäksi meillä on muitakin digitaalisesti ladattavia tuotteita kuten Somekalenteri.fi. Pyrimme jatkuvasti laajentamaan tuotevalikoimaa ja pitääksemme brändimme ja valikoimamme selkeänä niin päätimme yhdistää kaikki verkkokauppamme ja tuotteemme "saman katon alle" - ja tästä syntyi LOOV.fi verkkokauppa!

Tutustu tuotteisiimme

Lightroom presetit puhelimeen
Somekalenteri
Instagram mallipohjat ja teemat
Instagram tarinoiden kansikuvat (highlight covers)
Instagram tarinoiden tarrat (story stickers)