Maksutavat

Verkkokaupassamme voit suorittaa ostoksesi huoletta. Tarjoamme tutut ja turvalliset maksutavat sekä tilaamiesi tuotteiden automaattisen toimituksen suoraan sähköpostiisi tilauksen maksun jälkeen.

Verkkokaupassamme voit maksaa suomalaisilla verkkopankkien maksutavoilla sekä yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.

Verkkopankit

Verkkokauppamme kassalta löydät tutut suomalaisten verkkopankkien tarjoamat maksutavat ja voit maksaa tilauksesi oman verkkopankkisi maksusivulla.

Verkkopankkien maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Lue lisää Paytrailin Käyttöehdoista ja Tietosuojasta.

Korttimaksut

Tarjoamme verkkokauppamme kassalla nopean ja helpon tavan maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla, kuten Visa ja Mastercard -korteilla. Korttimaksujen välittäjänä toimii Stripe. Lue lisää Stripe:n Käyttöehdoista ja Tietosuojasta.

Maksujen turvallisuus

Verkkokauppamme voit maksaa turvallisesti. Kaikki maksut suoritetaan suojatussa SSL-yhteydessä. Verkkomaksut suoritetaan Paytrailin maksupalvelun kautta pankin omalla maksusivulla ja tilaaminen edellyttää vahvaa tunnistautumista. Korttimaksut täyttävät PCI-DSS standardin vaatimukset (Payment Card Industry Data Security Standard).