Tulostusohje kalenterisivuille

Tulostettavat kalenterisivut ovat paitsi ekologisia, myös käteviä, sillä voit sanoa hyvästit vuosittain uusittaville kalenterisivuille! Tulostettavat kalenterisivut sopivat erityisesti DIY-henkisille, jotka ovat kiinnostuneita luomaan oman, uniikin kalenterin.

Tulostusohje ja vinkit kalenterisivujen tulostukseen

Kalenterisivujen tulostus onnistuu sekä kotikonstein tulostamalla, että paikallisessa tulostusliikkeessä. Kotona tulostettaessa on huomioitava, että tulosteen laatu riippuu suuresti tulostimestasi ja kaksipuoleinen tulostus on suositeltavaa. Kaikki kalenterisivumme ovat laadukkaita tulostuslaatuisia PDF-tiedostoja (resoluutio 300 dpi, leikkuurajat merkitty).

Tulostaminen omalla tulostimella

1. Kaikki kalenterisivut on suunniteltu tulostettavaksi A4-kokoiselle paperille. Suositelemme tulostukseen hieman laadukkaampa, mielellään noin 120g/m2 paksuista paperia, jotta lopputulos on parhain mahdollinen. Käytännössä kuitenkin mikä tahansa tulostuspaperi käy.

2. Avaa haluamasi kalenterisivukoon PDF-muotoinen tiedosto tietokoneella ja valitset "tulosta". Tulostusikkuna aukeaa tietokoneellesi.

3. Valitse mitkä sivut haluat tulostaa. Ensimmäisellä kerralla suosittelemme tulostamaan kaikki sivut. Voit sitten myöhemmin tulostaa lisää esimerkiksi päivä- ja viikkonäkymä -sivuja tarpeen mukaan.

4. Tarkista, että tulostusasetuksissa tulosteen koko on "todellinen koko" tai "skaalaus: 100%". Näin ollen A4-kokoiselle tulostuspaperille tulostettaessa kalenterisivu tulee keskelle paperia oikeassa koossa (esim A5-kokoisena jne), josta on leikkuurajoja hyödyntäen helppo leikata oikea sivukoko.

5. Valitse "Tulosta" ja tiedosto tulostuu!

Huomioithan, että emme tarjoa tulostuspalvelua ja tulostinlaitteiden määrästä sekä eri asetusten vaihtelusta johtuen emme voi toimia apuna tulostusongelmissa.

Kalenterisivujen leikkaaminen oikeaan kokoon

1. Leikkaaminen onnistuu helpoiten leikkurilla. Olen käyttänyt itse Fiskars-paperileikkuria (ei mainoslinkki), mutta tässäkin tapauksessa mikä tahansa paperileikkuri varmasti sopii hyvin. Myös saksilla leikkaaminen on mahdollista.

2. Leikkaa tulostetut sivut tarkasti leikkuurajoja pitkin.

Kalenterisivujen rei'ittäminen

Tulostettavissa kalenterisivuissa ei ole rei'ityskohtia merkitty. Rei'ityksessä voit käyttää tavallista rei'itintä. Suosittelemme rei'ittämään useamman sivun kerralla, jotta reiät menevät tarkasti oikeisiin kohtiin. Mittaathan ennen rei'itystä oman kalenterisi reikien välin, sillä tavallisessa rei'ittimessä oleva oletusväli saattaa poiketa kalenterisi rei'itysvälistä. Jos kalenterisi rei'itysväli poikkeaa rei'ittimen mitoista, niin merkitsethän rei'ityskohdat kalenterisivuun ja rei'ität yhden reiän kerralla.

Ansaitse suosittelemalla tuotteitamme!

Liittymällä kumppaniksemme tarjoamme mahdollisuuden tienata suosittelemalla meitä ja tuotteitamme. Kumppaninamme ansaitset komission kaikesta kauttasi tulleesta myynnistä.

LIITY KUMPPANIKSEMME TÄSTÄ

Rekisteröitymällä hyväksyt Kumppanuusohjelman ehdot

Mitä tarjoamme kumppaneillemme

Korkea komissio

Tienaa 35% kaikesta kauttasi tulleesta myynnistä. Kyllä, luit oikein. Maksamme kumppaneillemme 35% komission jokaisesta kaupasta, mikä tulee heidän kauttaan.

Myynnin seuranta

Rekisteröitymällä kumppaniksemme saat pääsyn omaan Kumppani-sivuusi, jonka kautta pääset seuraamaan uniikin kumppani-linkkisi kautta tullutta liikennettä, myyntiä ja tulevia komissioita.

Nopea aloitus

Tiedämme, että haluat päästä vauhtiin heti ja siksi saatkin automaattisesti heti rekisteröinnin jälkeen oman affiliate-linkkisi, joten voit aloittaa suosittelun ja tienaamisen välittömästi.

Mahdollisuus passiiviseen lisätuloon

Oletko bloggaaja, vloggaaja, somevaikuttaja, yrittäjä tai muutoin kiinnostunut meistä ja tuotteistamme? Kumppanuusohjelmamme on juuri sinua varten. Tuotteidemme mainostus somessa, verkkosivuillasi tai esimerkiksi verkkokurssin yhteydessä mahdollistaa sinulle täysin tai lähes passiivisen lisätulon. Tienaat jopa 35% komission kaikesta myynnistä, mikä tulee kauttasi! (komissio lasketaan alv 0% summasta)

Kumppanina tuet Suomalaista yrittäjyyttä ja yrittäjiä

Olemme yrittäjäsiskokset ja jokainen yhteistyö on meille tärkeä. Mainostamalla tuotteitamme tienaat itsellesi lisätuloja ja tuet yritystoimintaamme.

Kumppanuusohjelman ehdot

Liittymällä kumppaniksemme hyväksyt täältä löytyvät ehdot.