Tietoa somejulkaisujen mallipohjista / teemoista

Mallipohjat ja teemat sosiaalisen median julkaisuihin

Mallipohjat ja teemat somejulkaisuihin ovat valmiiksi suunniteltuja ja tehtyä pohjia, joita pystyt hyödyntämään omissa somekanavissasi. Mallipohjien avulla on helppoa luoda muistettava ja yhtenäinen brändi-ilme sosiaaliseen mediaan.

Kuinka mallipohjia käytetään

Saat heti oston jälkeen PDF-tiedoston, josta löydät linkin mallipohjiin sekä selkeät ja kattavat ohjeet niiden käyttöön. Kaikki somejulkaisujen pohjat toimivat ilmaisessa Canva-ohjelmassa (Canva.com). Canvaa voit käyttää sekä tietokoneella selaimessa, että puhelimella sovelluksena, mutta ensimmäisellä kerralla suosittelemme avaamaan mallipohjat tietokoneen selaimella.

Canva-sovellus on ilmainen ja erittäin käyttäjäystävällinen, sekä saatavilla suomen kielellä. Selkeiden ohjeidemme avulla et jää pulaan vaan saat mallipohjat käyttöösi heti ja pääset muokkaamaan niitä ja hyödyntämään omissa somejulkaisuissa vaikka tänään!

Voinko muokata mallipohjia / teemoja?

Kyllä voit! Voit muokata pohjia täysin itsellesi ja/tai yrityksellesi sopivaksi. Voit helposti muokata, lisätä ja muuttaa:

  • Värejä, fontteja, tekstejä
  • Lisätä kuvia ja logon
  • Muokata asettelua ja poistaa elementtejä, joita et halua (kuvia, tekstejä ym)

Kaikki tämä tapahtuu Canva-ohjelmassa joko tietokoneella tai puhelinsovelluksella.

Kuinka kauan mallipohjat ovat käytössäni?

Jatkuvasti! Voit hyödyntää mallipohjia niin paljon ja pitkään, kuin haluat.

Ansaitse suosittelemalla tuotteitamme!

Liittymällä kumppaniksemme tarjoamme mahdollisuuden tienata suosittelemalla meitä ja tuotteitamme. Kumppaninamme ansaitset komission kaikesta kauttasi tulleesta myynnistä.

LIITY KUMPPANIKSEMME TÄSTÄ

Rekisteröitymällä hyväksyt Kumppanuusohjelman ehdot

Mitä tarjoamme kumppaneillemme

Korkea komissio

Tienaa 35% kaikesta kauttasi tulleesta myynnistä. Kyllä, luit oikein. Maksamme kumppaneillemme 35% komission jokaisesta kaupasta, mikä tulee heidän kauttaan.

Myynnin seuranta

Rekisteröitymällä kumppaniksemme saat pääsyn omaan Kumppani-sivuusi, jonka kautta pääset seuraamaan uniikin kumppani-linkkisi kautta tullutta liikennettä, myyntiä ja tulevia komissioita.

Nopea aloitus

Tiedämme, että haluat päästä vauhtiin heti ja siksi saatkin automaattisesti heti rekisteröinnin jälkeen oman affiliate-linkkisi, joten voit aloittaa suosittelun ja tienaamisen välittömästi.

Mahdollisuus passiiviseen lisätuloon

Oletko bloggaaja, vloggaaja, somevaikuttaja, yrittäjä tai muutoin kiinnostunut meistä ja tuotteistamme? Kumppanuusohjelmamme on juuri sinua varten. Tuotteidemme mainostus somessa, verkkosivuillasi tai esimerkiksi verkkokurssin yhteydessä mahdollistaa sinulle täysin tai lähes passiivisen lisätulon. Tienaat jopa 35% komission kaikesta myynnistä, mikä tulee kauttasi! (komissio lasketaan alv 0% summasta)

Kumppanina tuet Suomalaista yrittäjyyttä ja yrittäjiä

Olemme yrittäjäsiskokset ja jokainen yhteistyö on meille tärkeä. Mainostamalla tuotteitamme tienaat itsellesi lisätuloja ja tuet yritystoimintaamme.

Kumppanuusohjelman ehdot

Liittymällä kumppaniksemme hyväksyt täältä löytyvät ehdot.